Tarieven klassiek homeopathische behandeling:

  • Eerste consult (duur 75-90 minuten) :  € 90

  • Vervolgconsult (duur 30-45 minuten) : € 50

  • Acuut consult bij plotse klachten of veranderde klachten sinds enkele dagen: € 6

Deze bedragen zijn inclusief het homeopathische geneesmiddel.

Voor de tarieven klassiek homeopathische behandeling dier klik hier

Indien het te belastend is voor u kan een het eerste uitgebreide consult in twee delen worden afgenomen, u betaalt dan € 50 per deel.

Afrekenen geschiedt uitsluitend contant of via een betaalverzoek in de praktijk.

U krijgt na afloop van het consult uw factuur mee. De factuur kunt u tevens als declaratie voor uw zorgverzekeraar gebruiken.

Via de aanvullende verzekering is het mogelijk een (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen voor de behandeling, mits de homeopaat is aangesloten bij een beroepsvereniging, in mijn geval de NVKH.

Klassieke homeopathie valt onder alternatieve geneeswijzen.

In uw polisvoorwaarden staat de vergoeding van een klassiek homeopathische behandeling vermeld. U kunt voor meer informatie contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

De vergoedingen kunt u hier terugvinden of op de site van NVKH.

Het bezoeken van een klassiek homeopaat heeft géén invloed op uw verplicht eigen risico.

 

De praktijk is via de beroepsvereniging NVKH aangesloten bij Bos Incasso.

Bij het niet nakomen van een afspraak voor een consult zal een bedrag van € 45 gedeclareerd worden aan de patiënt, tenzij de afspraak minimaal 1 werkdag  van tevoren is afgezegd of wanneer er sprake is van overmacht.

 

Wanneer u een klacht heeft over de behandeling ga ik ervan uit dat u mij informeert en dat we daar een oplossing voor kunnen vinden. Indien dat voor u niet mogelijk is kunt u contact opnemen met de NVKH en uw klacht melden, via deze link kunt u een formulier daartoe invullen: klachtenafhandeling-nvkh. Ik ben via de beroepsvereniging aangesloten bij RBCZ en val daardoor onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ.